Träna hemma

 

träning hemmaHopprep

Det gamla klassiska hopprepet är ett utmärkt träningsredskap för att bygga upp konditionen, stärka musklerna samt förbättra koordinationsförmågan. När du hoppar rep så är hela kroppen i rörelse vilket gör det till en tuff träningsform med hög kaloriförbränning. Läs mer om hopprep!

 


hemmaträning

Rockring

Sätt på din favoritmusik och skaka dig i form med hjälp av en rockring. Med träningsredskapet har du roligt samtidigt som du tränar midja, mage, höfter, rumpa, ben och rygg. Läs mer om rockring!

 


träningsredskapTRX band

Med Trx band så tränar du med din egen kroppsvikt. Med träningsredskapet kan du utföra många olika effektiva övningar för hela kroppen som ger dig ökad styrka, balans och flexibilitet. TRX togs ursprungligen fram till de amerikanska elitsoldaterna Navy Seals för att de ska behålla sin fysik när de var ute på uppdrag. TRX har sedan dess vuxit i popularitet och är idag en av de hetaste träningformerna i USA. Läs mer om TRX!

 


tränaTräna hemma med en träningsvideo!

Om du inte har tid att gå till gymmet så finns det ett brett urval av träningsvideos att välja på. Läs mer om träningsvideos!

 

 

 


dansträningZumba- ett roligare sätt att träna

Zumba är en dansbaserad träningsform som blivit mycket populär på sistone. Zumba skapades i mitten av 1990-talet i Colombia av Albert ”Beto” Perez. Efter enorma framgångar i sitt hemland lanserade ”Beto” Zumba Fitness i USA i slutet på 90-talet. Det blev en succé och Zumba har sedan dess blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Läs mer om Zumba!

 


vikter träningKettlebells

De ryska gjutjärnsvikterna Kettlebells har vuxit enormt i popularitet på sistone.
Det är ett mycket effektivt träningsredskap för hela kroppen.
Läs mer om Kettlebells!

 

 

 


Gymstick Originalhemmabruk träning

Gymstick Original är ett fitnessredskap som erbjuder allsidig träning. Du tränar corestabiltet, muskeluthållighet, styrka, balans och koordination. Gymstick original kan användas av alla och är tillgängligt i fem olika motståndsnivåer beroende på hur vältränad man är.
Läs mer om Gymstick orginal!


kvinna träning utePoweryoga

Poweryoga är en fysisk yogaform som förenar andning rörlighet, smidighet, styrka och balans. Den passar vuxna i alla åldrar oberoende av träningsnivå. Läs mer om Poweryoga!

 

 

 


hemmaövningarVill du ha en snyggare rumpa?

Rumpan kan man enkelt träna hemma. Om man inte slarvar med konditionsträning och kost så kan man redan efter några veckor se bra resultat. Läs mer om effektiva rumpövningar!

 


hemma träning armarDrömmer du om snygga och vältränade armar?

Ett utmärkt sätt att träna armar och övriga kroppen är att använda gummiband. Träningsredskapet är enkelt att träna med hemma och smidigt att ta med sig om man reser mycket. Läs mer om effektiva övningar för armar!

 

 


hemma program mageVill du ha en plattare mage?

Eftersom det inte går att punktförbränna fett krävs det att man kombinerar styrketräning för mage med konditionsträning för hela kroppen för att få en plattare mage. Läs mer om effektiva övningar för magen!