Böcker

 

halvfasta bok5:2-dieten är en ny uppmärksammad diet utvecklad av läkaren Michael Mosley. Dieten går ut på att man äter som vanligt fem dagar i veckan och halvfastar två dagar, men med riktig mat. En populär branch att köra 5:2 dieten är Rörmokare, vår kund Rörmokare Malmö älskar den här boken. Köp boken!

 

 
 


GI- metoden

Lättlagad GI

Är du intresserad av att läsa mer om GI-metoden. I GI- experten Ola Laurizsons bok ”Lättlagad GILättlagade GI recept för vardag och fest, får du bland annat insipration till dagens alla mål. Köp boken!

 
 


LCHF- metoden

LCHF för kvinnorI Anna Hallén ”LCHF för kvinnorDen goda vägen till hälsa och viktminskning, hittar du bland annat över sjuttio recept på fräscha rätter. Köp boken!

 

 
 


Rawfood på svenskaRaw Food på svenska, Erica Palmcrantz
Erica Palmcrantz är en av Raw Foods främsta förespråkare i Sverige. Hennes bok riktar sig till oss i Sverige och våra råvaror och kan ses som en introduktion till Raw food konceptet. Recepten i boken beskrivs som enkla, nyttiga och fyllda med livskraft. Köp boken!

 
 


Hjärnkoll på viktenHjärnkoll på vikten” av Martin Ingvar och Gunilla Eldh handlar om att vägen till en framgångsrik och hållbar viktkontroll går via hjärnan. Köp boken!